0722.546.675

~ Recomandări ~

Recomandări ședințe foto
de nou născuți

Ședințele foto de nou-născuți în studio se țin doar dimineața începând cu 10:30.
~
Ședința foto poate să dureze 2-5 ore în funcție de pachetul ales sau de dispoziția bebelușului.
~
Adresa studioului este: Calea Călărași, Nr.168, Bl.55, Etaj.3, Ap.20, interfon 20, sector 3, București, 030629.
~
 Pentru bebeluș nu trebuie să aduceți nimic ca recuzită, recuzita și hăinuțele sunt pregătite de noi la studio. Dacă aveți culori preferate în fotografie vă rog să îmi spuneți înainte de ședința foto.
~
Vă rog să aduceți doar ce are bebelușul nevoie: scutece, 2-3 biberoane cu lapte (praf sau muls cum obișnuiți voi). Dacă e alăptat exclusiv nu aduceți nimic, dacă primește suzeta aduceți și suzeta. Suzeta  jută foarte mult, ajută bebelușul să adoarmă mai repede și satisface nevoia de supt după ce acesta a primit masa de lapte!
~
Dacă bebelușii au frați mai mari, pentru a evita ca aceștia să se plictisească, vom face prima dată fotografii cu ei, apoi cu părintii și cu întreaga familie, apoi recomand ca tatăl și frații mai mari să meargă acasă.
~
Iar pentru voi părinții, sugerez să fiți îmbrăcați în ceva simplu: tricou/maieu/cămașă albă sau culori uni sortate (pot fi albe sau negre).
~
Hainele în care veți face fotografii vă rog să le aveți la pachet. În studio este foarte cald și este posibil să transpirați și să vă șifonați. De asemenea rog să fie călcate. În general fotografiile de familie le facem în prima parte a ședinței foto. De evitat: logouri, scrisuri, dungi, carouri, flori, desene aglomerate. De asemenea recomand să evităm ceasurile sau bijuterii de dimensiuni mari sau colorate, recomand culoarea unghiilor să fie în nuanțe naturale pentru a nu ieși în evidență, machiaj discret și aranjarea părului să fie lejeră.
~
Înainte de ședința foto vă rog să eliberați buzunarele de telefoane, chei, șervețele și alte obiecte.
~
Aș mai adauga: răbdarea și încrederea. Ședința foto poate fi mai relaxantă dacă bebe doarme și un pic mai agitată dacă bebe nu va fi de acord cu noi să doarmă, însă ține doar de răbdarea noastră. Eu mă confrunt cu toate acestea aproape în fiecare zi, am foarte mare răbdare și
pe voi vă rog la fel. Eu și asistenta mea ne vom ocupa de bebeluș în tot ceea ce are el nevoie: îmbrăcat, schimbat, hrănit (dacă acesta primește biberon), legănat, adormit, poziționare pentru fotografiere și SIGURANȚA lui.
~
Pe tot parcursul ședinței foto vă puteți relaxa pe canapea și să serviți mici gustări. Pozițiile sunt comode bebelusului, NU pun bebelusul în pericol și chiar înfășat este în poziția cunoscută lui din burtică și îi ajută la eliminare de gaze, tranzit mai bun și se simt în siguranță.
~
Dacă vă doriți anumite cadre sau poziții în fotografie nu uitați să îmi spuneți și să îmi cereți.
~
Bucurați-vă de aceste momente unice și zâmbiți!
~
Vă rog să ajungeți la ora stabilită la sedința foto. Pentru
orice întrebare vă stau la dispoziție oricând: 0722546675.

Dacă dorești un loc la atelier

sau doar vrei să mă saluți…

12 + 10 =