0722.546.675

Un mod special de a păstra amintirile tale

Alexandra Chioveanu – fotograf profesionist

Albume foto personalizate

Pentru că știu cât de importante sunt momentele petrecute alături de cei dragi, m-am gândit să îți ofer o modalitate de a le revedea oricând cu aceeași bucurie.

Albumele foto sunt realizate manual, cu printuri de înaltă calitate. Fotografiile sunt așezate cu atenție și grijă, astfel încât albumul va păstra amintirile tale într-o atmosferă caldă și inedită.

Să poți răsfoi în tihnă amintiri cu primul surâs al bebelușului tău sau cu petrecerea alături de familie poate fi un prilej continuu de bucurie ce nu poate fi egalat de simpla păstrare digitală a fotografiilor.

Cât costă?

Costurile pentru realizarea unui album foto diferă în funcție de dimensiune, numărul de deschideri, materialul pentru copertă.

Astfel, un album cu dimensiuni de 20x20cm cu 10-15 deschideri (20-30 pagini) și copertă din hârtie fotografică costă 500 lei. Un album 20x30cm, cu 10-15 deschideri (20-30 pagini) și copertă din hârtie fotografică este 600 lei. Fiecare deschidere în plus costă 40 lei.

Albumul poate fi personalizat cu copertă din imitație de piele sau piele și în funcție de model și culoarea aleasă se adaugă un cost suplimentar.

Dacă dorești să stabilim o sesiune foto profesionistă în București

sau doar vrei să mă saluți...